Snickeri

Pelle Fixare utför det mesta inom snickeriverksamhet. På grund av vår stora erfarenhet av detta så kan vi stå till hjälp tidigt i planeringen. Nedan följer ett axplock av vad vi kan hjälpa er med.

Till och ombyggnad

Behöver du mer utrymme? Tag kontakt med oss så hjälper vi dig gärna med detta. Det finns flera alternativ att öka dina utrymmen. Ett är att sätta dit en kupa på ditt tak, det både ökar ljusinsläppet och ökar utrymmet. Ett annat är förstås att bygga ut på marken.

Kök

Köken har mer och mer blivit samlingspunkten i husen. Pelle Fixare har erfarenhet av att bygga allt från enkla till exklusiva kök. Tag gärna kontakt med oss så hjälper vi gärna till och planerar ert kök tillsammans med er.

Verandor

När sommaren kommer så flyttar man gärna ut för att ta tillvara på den oftast sköna sommarvärmen. För många blir det som ett extra rum, ett sätt att förlänga sommaren än mer är att glasa in verandan. Då kan du använda verandan långt in på hösten, men den kan också bli väldigt varm under sommaren så det är viktigt att du kan öppna upp glasverandan så den luftas.

Tak

Ett tak håller allt mellan 30-60 år beroende på vad du har för takmaterial. Pelle Fixare kan hjälpa dig med alla sorters tak, allt från papp, plåt och tegel. Tänk på att ett tak är en stor del av ditt hus utsmyckning, ett bandvalsat plåttak eller ett rött lertegeltak kan verkligen höja ett hus utseende.

Kontakta oss:

Besöksadress: Graningevägen 1, Sävsjö | Postadress: Box 147, 576 23 Sävsjö | Telefon: dagtid 0709-632 332, kvällstid 0382-611 81 | E-post: pelle_at_pellefixare.com